Sarayönünde kitap kurtları ödüllendirildi

Sarayönünde kitap kurtları ödüllendirildi


KONYA (A.A) - Sarayönü Kurşunlu Ortaokulu tarafından Sarayönü genelinde yapılan ödüllü kitap okuma sınavı sonuçları belli oldu. Sınavda dereceye giren öğrenciler Kaymakam Kemal Yıldız tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
     Kurşunlu Ortaokulu tarafından hep birlikte okuyalım projesi kapsamında öğrencilerin anlama becerilerini geliştirmek, kitap okuma alışkanlıklarını sürekli hale getirmek amacıyla ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenmişti.
     Geçtiğimiz haftalarda yapılan sınava Sarayönü merkez, belde ve köy ortaokullarından 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan 145 öğrenci katıldı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ise dereceye giren 5 öğrenci çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
     Sarayönü Kaymakamı Kemal Yıldızın makamında yapılan ödül töreninde, sınavda birinci olan Halıcı Cumhuriyet Ortaokulundan Fatma Nur Kırıktaşa 300 lira, ikinci olan Kurşunlu Ortaokulundan Fatma Nur Yangöze 250 lira, üçüncü olan Kurşunlu Ortaokulundan Yunus Emre Ülkere 200 lira, dördüncü olan Başhüyük Ortaokulundan Sümeyye Atize 100 lira, beşinci olan Merkez Ortaokulundan Berhan Rodi Gürkana 50 lira ödül verildi.
    
     Muhabir: Ahmet Turan
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Sarayönünde kitap kurtları ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER