Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -SGK Şarkışla Müdür Vekili Gülşafak, Kaymakam Gülü ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Sosyal Güvenlik Haftası (SGK) dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu Şarkışla İlçe Müdür Vekili Necati Gülşafak, Şarkışla Kaymakamı Davut Gülü ziyaret etti.
     Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurumun ilçedeki çalışmalarını takip ettiklerini belirten Gül, SGK yeni hizmet binasını yapılmasıyla vatandaşlara daha iyi hizmet verileceğini söyledi. Gül, SGKnın her geçen gün kendini yenilemesinden bahsederek Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı.
     Gülşafak ise ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Şarkışlada personel sıkıntımız bulunuyor, inşallah o da yapılacak hizmet binasıyla, Şarkışla, Altınyayla ve Gemerek ilçelerine tek bir noktadan hizmet vereceğiz. Ayrıca atanacak yeni personelle de o sıkıntımız da ortadan kalkmış olacak" diye konuştu.
    
     -Halı Saha Futbol Turnuvası-
    
     Şarkışlada Alperen Ocakları tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvasına, 36 takım katıldı. Turnuvada, Anadolu Alperenspor birinci oldu.
     Alperen Ocakları Şarkışla Başkanı Alparslan Altunbulak, turnuvaya katılan takımlara ve turnuvaya sponsor olan esnaflara teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER