Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Şarkışla Temsilcisi Tacettin Tamer ve beraberindeki muhasebeciler, Muhasebeciler Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu


SİVAS (A.A) - Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Şarkışla Temsilcisi Tacettin Tamer ve beraberindeki muhasebeciler, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.
     Kaymakam Davut Gül, Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve Vergi Dairesi Müdürü Güner Yalımı ziyaret eden Tamer ve beraberindekiler, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Gül, Gültekin ve Yalım, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, muhasebecilere çalışmalarında başarılar diledi.
    
     -Gül ve Gültekin, iş yeri açılışına katıldı-
    
     Şarkışla Kaymakamı Davut Gül ve Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Arif Budaka ait iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.
     Belediye binası girişindeki iş yeri hakkında bilgi alan Kaymakam Gül, iş yerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, 5 kişinin çalışması beni sevindirdi. En azından 5 aile buranın kazancından evlerine ekmek götürecek. Dileğim iş yerinin kazancının çok olması ve daha da büyümesi dedi.
     Gültekin de iş yeri sahibine hayırlı kazançlar diledi. Açılışta, davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
    
     -Aşık Veyseli Anma Programı görüşüldü-
    
     Şarkışlada gerçekleştirilen toplantıda, ünlü halk ozanı Aşık Veyselin ölümünün 40. yılında Sivrialan köyünde yapılacak anma programı ele alındı.
     Kaymakamı Davut Gül başkanlığında toplanan anma programı komitesi, Aşık Veysel Şatıroğlunun ölümünün 40. yılında gerçekleştirilmesi planlanan anma etkinliklerini görüştü.
     Kaymakam Gül, herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerektiğini belirterek, Ozanımıza yakışır bir anma programı yapmalıyız dedi.
     Toplantıya, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Şarkışla Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Halil Saraç ve diğer komite üyeleri katıldı. Toplantıda alınan kararların, daha sonra kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER