Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Gönül Elçileri Projesi kapsamında Kaymakam Gül ve beraberindeki grup, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kızılay Fakir ve Kimsesizler Evinde kalan kadınları ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Şarkışla ilçesinde Gönül Elçileri Projesi kapsamında Kaymakam Davut Gül ve beraberindeki grup, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kızılay Fakir ve Kimsesizler Evinde kalan kadınları ziyaret etti.
     Gül ve beraberindekiler, Kızılay Fakir ve Kimsesizler Evinde kalan kadınlara çiçek verdi. Ziyarette, Gülün eşi Gülden Gül ve Kızılay Şarkışla Şube Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz ve Kızılay Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yılmaz da hazır bulundu.
     Fakir ve Kimsesizler Evinde kalan 85 yaşındaki Altın Yıldız, Kaymakam Gülün kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Kaymakam Gülün boynuna sarılan Yıldız, Allah devletimizi, büyüklerimizi ve sizleri başımızdan eksik etmesin dedi.
     Şarkışla Kadınlar Derneği Başkanı Gülden Gül ve beraberindeki kadınlar, kimsesizler evindeki kadınlarla sohbet etti. Gönül elçileri ile kimsesizler evindeki kadınlar, hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     -Şarkışla Baraj Gölü kıyısındaki restoranda program düzenlendi-
    
     Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şarkışla Baraj Gölü kıyısındaki restoranda düzenlenen programa katıldı.
     Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen eğlence programında, davetlilere çiğ köfte ikram edildi. Kadınlara, günün anısına karanfil dağıtan Gültekin, yaptığı konuşmada 2009 yılında annemi kaybettim. Kadının ne demek olduğunu, annenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdi kendimi yalnız hissediyorum. Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin diye konuştu.
    
     -Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilgiçden kadın kursiyerlere kutlama-
    
     Şarkışla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgiç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aşık Veysel Kültür Merkezinde düzenlenen programda yaş pasta keserek, kursiyer kadınların gününü kutladı.
     Bilgiç, yaptığı konuşmada, Burada olduğu gibi hayatımız, yaşantımız kadınla şekilleniyor. Sizler dünyanın en güzel, en değerli varlıklarısınız. Allah sizleri başımızdan eksik etmesindedi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER