Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -İlçede düzenlenen avcılık kursu sona erdi


SİVAS (A.A) - Şarkışla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen avcılık kursu sona erdi.
     Aşık Veysel Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen Avcı Eğitimi Kursuna 41 kişi katıldı. 32 saat süren kursu başarıyla tamamlayan 39 kursiyer için Aşık Veysel Kültür Merkezinde sertifika töreni düzenlendi.
     Şarkışla Kaymakam Davut Gül, sertifika alan kursiyerlere avlanırken dikkatli olmalarını ve kurallara uymalarını söyledi.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgiç ise dokuz konu başlığı altında verilen derslerle, kursiyerlerde hayvan hakkı, doğanın korunması, var olanın yaşatılması, avcılığın felsefesi ve avcılıkta ahlaki değerler bilincinin oluştuğunu belirtti. Bilgiç, sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik etti.
     Konuşmaların ardından 39 kursiyere sertifikaları verildi.
    
     -Badmintonculardan Gül ve Kılıça ziyaret-
    
     Sivasta 4-7 Martta düzenlenen 2012-2013 Okullararası Badminton İl Elemelerinde birinci olan Gürçayır İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıçı ziyaret etti.
     Gül, başarıdan dolayı öğretmen ve öğrencilerle gurur duyduğunu belirtti. Öğrencileri tebrik eden Gül, öğrencilerden derslerini de ihmal etmemelerini istedi.
     İl birincisi olan küçük kızlar badminton takımının 4-7 Nisanda Bayburtta yapılacak bölge elemelerinde Sivası temsil edeceği belirtildi.
    
     -Gül ve Gültekinden sağlık çalışanlarına ziyaret-
    
     Şarkışla Kaymakamı Davut Gül ve Belediye Başkanı Kasım Gültekin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Şarkışla Devlet Hastanesi personelini ziyaret etti.
     Hastanede görev yapan sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayan Gül ve Gültekin, burada tedavi gören hastaları da ziyaret etti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER