Şarkışla Kaymakamı Gül, iadeyi ziyaretlere başladı

Şarkışla Kaymakamı Gül, iadeyi ziyaretlere başladı


SİVAS (A.A) - Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, iadeyi ziyaretlere başladı.
     Bir süre önce Şarkışla Kaymakamlığı görevine atanan Gül, İlçe Jandarma Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret etti.
     İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Saraçı ziyaretinde, burada bulunan Kore Gazisi Ata Akyüz ile de bir süre sohbet eden Gül, daha sonra belediye binasına geçti.
     Belediye Başkan Vekili Seyhan Dalyan ile görüşen Gül, Şarkışlanın gelişmeye ve büyümeye açık bir ilçe olduğunu belirterek, OSBye sahip çıkmalıyız. Yatırımcılara yardımcı olmak için belediye ve Kaymakamlık olarak üzerimize düşeni, hatta fazlasını yapmaya gayret göstermeliyiz diye konuştu.
     Gül, Şarkışlanın bu güne kadar yapmadığı yatırımlara çok yakın olduğunu belirtti. İlçenin modern ve daha gelişmiş olması için çalışmaları el birliğiyle yapacaklarını dile getiren Gül, Dalyana çalışmalarında başarılar diledi.
     Dalyan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçemize yeni atanan Kaymakamımız ile inşallah daha iyi çalışmalara imza atacağız. İlçemizi güzelleştirmek ve daha modern hale getirmek için elimizden geleni yapacağız dedi.
     Gül, daha sonra Adliye Sarayına geçerek Cumhuriyet Başsavcısı Vahit Özcanı makamında ziyaret etti. Gül, savcılar Zekeriya Alper İnanç ve Hasan Doğan ile de bir süre sohbet etti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışla Kaymakamı Gül, iadeyi ziyaretlere başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER