SASKİden kışa hazırlık

SASKİden kışa hazırlık


SAKARYA (A.A) - Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) kış hazırlıkları sürdürüyor.
     SASKİden yapılan yazılı açıklamaya göre, SASKİ ekipleri kış hazırlık çalışmaları kapsamında yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını temizliyor.
     Temizlik çalışmalarına önemli miktarlarda kaynak aktarıldığını ifade eden SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, vatandaşları altyapı sisteminin çalışmasını engelleyen atıkları atmamaları noktasında daha duyarlı olmaya davet ettiklerini söyledi.
     Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarımız çöp kutusu gibi algılandığını belirten Keleş, Bazı vatandaşlarımız altyapı hatlarına sistemin çalışmasını engelleyen katı atıklar atıyor, bu da hatların tıkanmasına ve arıza oluşmasına neden oluyor dedi.
     Kış hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığını, bazı bölgelerde ise kanalizasyon temizlik çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Keleş, şunları kaydetti:
     Ekiplerimiz kış öncesinde hatlarda büyük bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmaları sayesinde kış öncesinde hatların yükünü azaltıyoruz. Bu temizlik çalışmaları sayesinde yoğun yağışlı dönemlerde hatlarımız yüzde yüz verimle çalışıyor.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber SASKİden kışa hazırlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER