SATSO, 2013te otomotiv sektörüne odaklanacak

SATSO, 2013te otomotiv sektörüne odaklanacak -Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul: -Hedefimiz, 2013 yılında otomotivin kalbini Sakaryada attırmak


SAKARYA (A.A) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, otomotiv sektörüne odaklandıklarını belirterek, Sakaryayı 2013 yılında otomotivin kalbi yapmak istediklerini bildirdi.
     Kösemusul, yaptığı yazılı açıklamada, geçen yıl otomotiv sektöründe yeni markaları, üreticileri ve yabancı sermayeyi Sakaryaya çekmek için çalıştıklarını kaydederek, Sakaryanın son 20 yılda dünyaya entegre olduğunu ve sıfır hatayla otomobil ürettiğini belirtti.
     Kentin geleceğini otomotivde gördüklerine dikkati çeken Kösemusul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Hedefimiz, 2013 yılında otomotivin kalbini Sakaryada attırmak. Küresel anlamda ekonomik belirsizliklerin yaşandığı bir ortamda Türk ekonomisinin göstermiş olduğu başarıda KOBİlerimizin payı yüksektir. Ekonomimizin marş dinamosu ve çarkı olan KOBİlerimizin, özel sektörümüzün bu başarılarını devam ettirirken, destek ve hibelerden yararlanarak büyümelerini ve daha fazla katma değer sağlamalarını temenni ediyorum.
     2013 yılının yerli otomobil üssünün Sakarya olması için gayretlerimizin en üst seviyede olacağı, yatırımların ve yatırımcıların cazibe merkezi bir Sakarya için iletişim, ortak akıl ve tek ses anlayışıyla, yüksek diyalog ve işbirliği çerçevesinde çalıştığımız, verimli ve hepimiz adına kazanç dolu bir yıl olmasını hedefliyoruz.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SATSO, 2013te otomotiv sektörüne odaklanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER