Sattığı tabanca ile öldürüldüğü iddiası

Sattığı tabanca ile öldürüldüğü iddiası -Konyada polis, bir restoranda işlenen cinayetle ilgili 3 kişiyi, olay anının yansıdığı güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak yakaladı -Görüntülerde tetiği çektiği görülen zanlı, cinaye


KONYA (A.A) - Konyada bir restoranda silahla vurularak öldürülen Ali Düzkayanın, tabancasını sattığı kişi tarafından aynı silahla vurulduğu iddia edildi.
     Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, önceki gece merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesindeki bir restoranda, Ali Düzkayanın (43) silahla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili çalışma başlattı.
     Polis, bir yandan olay yerinden kaçan 3 kişinin bulunduğu otomobili ararken, diğer yandan restorandaki güvenlik kamerası kayıtlarından tabancayı ateşleyen kişinin Adem U. olduğunu belirledi.
     Zanlının gidebileceği adreslere baskın yapan ekipler, Seydişehir ilçesinde Adem Uyu bir yakınının evinde yakaladı. Daha sonra, olay yerine birlikte gittiği ileri sürülen Taner D. ile Nuri G. de gözaltına alındı. Cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Ali Düzkayanın cinayetten önce, aralarında husumet bulunan Adem U. ile içkili bir restoranda kavga ettiği, daha sonra gittiği bir başka restoranda yemek yerken olayın meydana geldiği öğrenildi. Bir süredir kanser tedavisi gören Adem Unun polise verdiği ifadede, cinayette kullandığı tabancayı, cinayete kurban giden Düzkayadan satın aldığını söylediği öğrenildi.
    
     -Cinayet, güvenlik kamerası kayıtlarında-
    
     Restoranda işlenen cinayetin güvenlik kamerası kayıtları da basına dağıtıldı. Görüntülerde cinayet zanlısı Adem U, tabancayı Düzkayaya doğrultuyor. Emniyeti açmayı unuttuğu için önce ateş edemeyen Adem U, daha sonra tabancanın emniyetini açarak ateş etmeye başlıyor. Çevreden ateş etmemesi için kendisini engellemeye çalışanların çabası ise sonuçsuz kalıyor.
    
     -Olayın geçmişi-
    
     Ali Düzkaya, önceki gece, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Selçuk Caddesindeki bir restoranda silahlı saldırıya uğramış, vücudunun 4 farklı yerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Düzkaya, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamamıştı.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Murat Aslan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sattığı tabanca ile öldürüldüğü iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER