Savronik Proje Yarışması finalleri yapıldı

Savronik Proje Yarışması finalleri yapıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Savronik Proje Yarışması, finalleri yapıldı.
     Eskişehir Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl toplam 26 projenin başvurduğu, 22 projenin kısa listeye kaldığı yarışmada, 17 proje finale katılmayı başardı.
     Eskişehirdeki iki üniversitenin akademisyenleri ve Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanlığının da yer aldığı değerlendirme kurulu, projelere ait sunumları yarışmanın finalinde inceledi.
     Savronik Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Işık, değerlendirmenin ardından düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, Savronik olarak, üniversite sanayi ilişkisini önemseyen, özellikle araştırma ve geliştirme faaliyetlerine yoğunlaşarak, özgün tasarım ve ürün geliştirme çalışmalarında üniversitelerle sinerji oluşturarak Eskişehirin teknoloji üretme kabiliyetini artırmak istediklerini kaydetti.
     Konuşmanın ardından yarışmada Secerem projesi ile birinciliği elde eden Tuba Gökhan ve Habibelahi Rahmaniye, Helikopter Otonom İniş Sistemi projesiyle ikinci olan Barış Danacıoğluna, Otopilot Akıllı Robot projesiyle üçüncü olan Bilgin Seçkin ve Tuna Ayana ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Savronik Proje Yarışması finalleri yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER