Şehidin ailesi yeni evlerine kavuştu

Şehidin ailesi yeni evlerine kavuştu -Kırklareli Valiliği ve Vize Kaymakamlığınca inşa edilen ev, Şehit Piyade Er Ufuk Bozkurtun ailesine teslim edildi -Vali Yaman: -Şehidimizin ailesi bize emanet


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Valiliği ve Vize Kaymakamlığınca inşa edilen ev, geçen yıl 19 Ekimde Hakkarinin Çukurca ilçesinde şehit olan Piyade Er Ufuk Bozkurtun ailesine teslim edildi.
     Vize ilçesindeki Çavuşköyde inşa edilen 85 metrekarelik evin anahtarlarını baba Fedai Bozkurta teslim eden Vali Mustafa Yaman, şehidin ailesine verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi.
     Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirten Yaman, Şehidimizin ailesi bize emanet. Hükümetimizin ve devletimizin desteğiyle yaptırılan bu evi şehidimizin ailesine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Huzur içinde otursunlar diye konuştu.
     Şehit babası Bozkurt da evin anahtarlarını teslim alarak Vali Yamana teşekkür etti.
     Yaman ve beraberindeki 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla, Vize Kaymakamı Murat Duru, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfi Mor ve Vize Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, şehidin kabrini ziyaret ederek, dua okudu.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Şehidin ailesi yeni evlerine kavuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER