Hedef klasmanlara hakem vermek

Hedef klasmanlara hakem vermek -Balıkesir İl Futbol Hakem Komitesi Bandırma Temsilcisi Aşan: -Yetenekli hakemlere sahip Bandırmanın önü açık


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir İl Futbol Hakem Komitesi Bandırma Temsilcisi Şükrü Aşan, yetenekli hakemlere sahip Bandırmanın önünün açık olduğunu söyledi.
     Aşan, yaptığı açıklamada, bir ara yediye kadar düşen Bandırmalı hakemlerin sayısının bugün 30 olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.
     Bu sayıyı 40lara yükseltmeyi amaçladıklarını dile getiren Aşan, Tabii ki en büyük hedefimiz ise klasmanlara hakem vermektir. Yetenekli ve gelecek için umut veren hakemlere sahibiz. Yakın bir gelecekte bunu da gerçekleştireceğimize inanıyorum. Yetenekli hakemlere sahip Bandırmanın önü açık dedi.
     Salı ve perşembe günü yaptıkları düzenli antrenmanlarla maçlara hazırlanan Bandırmalı hakemlerin, 2012-2013 sezonunun ilk haftalarında başarılarıyla dikkati çektiklerini vurgulayan Aşan, Uyumlu bir çalışma düzeni içindeyiz. Buna paralel daha da başarılı olacağımıza inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Hedef klasmanlara hakem vermek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER