Şehit aileleri ve gazileri ücretsiz taşıyacaklar

Şehit aileleri ve gazileri ücretsiz taşıyacaklar -Artvinde taksiciler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri yarın ücretsiz taşıyacak (Fotoğrafl


ARTVİN (A.A) - Serhat Çağdaş - Artvinde taksiciler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri yarın ücretsiz taşıyacak.
     Dernek Başkanı Erdinç Özvar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümünde şehit aileleri ve gazileri şehir içinde ücretsiz taşıma kararı aldıklarını, bu nedenle taksilerin camına, bu araç şehit ailelerini, gazi ve yakınlarını ücretsiz taşımaktadır yazısı astıklarını belirtti.
     Şehit aileleri ve gazilere katkıda bulunmak amacıyla böyle bir uygulama yaptıklarını ifade eden Özvar, Bu vatan uğruna seve seve, gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimizin aileleri ve gazilerin her zaman emrindeyiz. Şehit aileleri ve gaziler için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu uygulama Türkiyede ilk değil ama Artvinli taksici esnafı olarak şehit yakınları ve gazilerimize bir gün de olsa katkı sağlamak istedik dedi.
     Türk milletinin vatan için her zaman can vermeye hazır olduğunu kaydeden Özvar, Bunun en büyük örneği Çanakkale Savaşında görülüyor. Vatanımızı savunarak şehitlik mertebesine ulaşan Mehmetçiklerimizi her zaman gururla anıyoruz diye konuştu.
     Başkan Yardımcısı Hasan Sarayoğlu ise şehit aileleri ve gazileri sadece araçlarında değil, gerekirse sırtlarında gurur ve şerefle taşıyacaklarını söyledi.
     Taksi şoförü Uğur Öngüner de şehitlerinin anıldığı 18 Martta, şehit aileleri ve gazilere ücretsiz hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Onlara hizmet etmek bizim minnet borcumuz dedi.
    
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Şehit aileleri ve gazileri ücretsiz taşıyacaklar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER