Şehit Er Hüseyin Güldalın adı ilköğretim

Şehit Er Hüseyin Güldalın adı ilköğretim okuluna verildi


KOCAELİ (A.A) - Geçen yıl Hakkaride şehit olan Hüseyin Güldalın adı Karamürseldeki ilköğretim okuluna verildi.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 4 Temmuz Şehit Er Hüseyin Güldal İlköğretim Okulunda düzenlenen törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eğitime büyük önem verdiklerini ifade etti.
     Yarının yöneticileri olacak çocukların bu okullardan yetişeceğini dile getiren Karaosmanoğlu, Şehidimizin adını da bu okula verdik. Onun adıyla okulumuz daha da güzelleşti. Bu okuldan mezun olacak çocuklarımız, kahraman evladımızı örnek alacak. Türkiye, yoluna inançlı ve kararlı şekilde devam edecek dedi.
     Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da ilçeye kazandırılan okulun, Türkiyede belediyeciliğin geldiği noktayı gösterdiğini vurgulayarak, Eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerde değişen zihniyetle birlikte belediyecilik anlayışı da değişti. Bize önderlik eden Başbakanımız, bakanlarımız, her yörede hizmet veren belediye başkanlarımızla beraber hizmet ediyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Karaosmanoğlu, Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Yıldırım ile şehidin annesi Münevver ve babası Mustafa Güldal okulu gezdi.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Şehit Er Hüseyin Güldalın adı ilköğretim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER