Şehit polis memuru anısına kızak yarışması

Şehit polis memuru anısına kızak yarışması -Erzurum Emniyet Müdürlüğünce şehit olan polis memuru Suat Orak adına düzenlenen tekerlekli kızak yarışmasına 9u bayan 20 sporcu katıldı


ERZURUM (A.A) - Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit polis memuru Suat Orak adına tekerlekli kızak yarışması düzenlendi.
     Erzurumda 3 Ocakta uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Orakı anmak için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kazım Karabekir Caddesinde düzenlenen tekerlekli kızak yarışmasına, 9u bayan 20 sporcu katıldı.
     Yarışmada, bayanlarda Burcu Büşra Şen birinci, Ayşenur Yıldırım ikinci oldu. Elif Yurttaş ile Fulya Yurt ise üçüncülüğü paylaştı.
     Erkeklerde ise İsa Güzeloğlu birinci, Emin Dellalbaşı ikinci, Ertuğrul Yalçın ile Cengizhan Kaplan üçüncü oldu.
     Dereceye giren sporculara, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Çintimar tarafından madalyaları verildi.
     İl Emniyet Müdürü Yıldız, şehit polis memuru Suat Orak adına düzenledikleri tekerlekli kızak yarışmasını hava muhalefeti nedeniyle iki kez ertelemek zorunda kaldıklarını belirtti. Yıldız, yarışmaya ciddi bir katılım olduğunu ifade ederek, Orakın yakınlarına, akrabalarına sabırlar diliyorum. Bizim için ömür boyu yaşayacak bir isim Suat Orak dedi.
     Şehit Orak adına daha önce de hatıra ormanı oluşturduklarını anımsatan Yıldız, Bugün de böyle bir organizasyon düzenledik. Bu tür organizasyonları gelecek yıllara da taşımak, şehit kardeşlerimizi anmak istiyoruz diye konuştu.
     Aziziyede Şehit Abdulkadir Batıbeyi Polis Merkezinde görevli polis memurları Selçuk Erel (31) ile Suat Orak (31), 3 Ocakta TOKİ Konutları 5. Blokta, şizofreni hastası olduğu öğrenilen Selim Knın bıçaklı saldırısına uğramış, Orak ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aziziye Araştırma Hastanesinde şehit olmuştu.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız / Muharrem Aksakallı
     Yayıncı: Berin Alpaslan
<< Önceki Haber Şehit polis memuru anısına kızak yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER