Şehit Polis Polat, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Polis Polat, son yolculuğuna uğurlandı -Karsta sigara kaçakçılarının açtığı ateş sonucu şehit olan Polis Memuru Polat, Kahramanmaraşta toprağa verildi


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Karsta sigara kaçakçılarının açtığı ateş sonucu şehit olan Polis Memuru Salman Polat, memleketi Kahramanmaraşın Nurhak ilçesinde toprağa verildi.
     Şehidin cenazesi, öğle saatlerinde Nurhak Devlet Hastanesi morgundan alınarak Karaçar Mahallesindeki baba evine getirildi.
     Cenazenin törenin düzenleneceği alana getirilişi sırasında şehidin yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Şehidin babası Vahap ve annesi Fatma Polat burada taziyeleri kabul etti.
     Evin önünde düzenlenen törende, cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü Muhammet Gevher, acılı aileye de baş sağlığı ve sabır diledi.
    
     -Eşinin şapkasını elinden bırakmadı-
    
     Tören boyunca eşinin polis şapkasını elinden bırakmayan şehit Polatın eşi Özlem Polat ise tabutuna sarılarak, Eyüpüm babasız kaldı. Ne çabuk bizi terk edip gittin. Seninle helalleşemedik diyerek gözyaşı döktü.
     Şehidin 2 yaşındaki oğlu Eyüp ise akrabalarının kucağında cenaze törenini izledi. Şehit polis Polatın cenazesi, törenin ardından Höyüklü Mezarlığında toprağa verildi.
    
     -Ünal da törene katıldı-
    
     Törene, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti milletvekilleri Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu ile MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve diğer ilgililer katıldı.
     Polis memuru Salman Polat, Karsta dün polisle çatışan sigara kaçakçılarının açtığı ateş sonucu şehit olmuştu.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı / Ahmet Caner Baysal / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Şehit Polis Polat, son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER