Şehit ve gazi aileleri yemekte buluştu

Şehit ve gazi aileleri yemekte buluştu


TRABZON (A.A) - Şehit ve gazi aileleri Söğütlüde düzenlenen yemekte bir araya geldi.
     Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneğince düzenlenen gezi kapsamında Akçaabatın Söğütlü Beldesine gelen şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine Söğütlü Belde Belediye Başkanı Metin Gedikli tarafından yemek daveti verildi. Düzenlenen davete Belediye Başkanı Gedikli, Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri katıldı.
     Gedikli, burada yaptığı konuşmada, şehit ve gazi ailelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Toplumumuzda yeni yetişen ve dünyanın gidişatına ayak uyduran varlığımızı kıyamete kadar yaşatabilecek çocuklarımıza, tarihimizi ve nasıl bir mücadele verildiğini anlatmalıyız. Bunların en belirgin örneği siz şehit ve gazi ailelerisiniz. Bu nedenle sizler ile ne kadar gurur duysak azdır dedi.
     Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya, tarihi şan, şeref ve kahramanlıklarla dolu Türk milletinin gücünü inancından, vatana ve milletine olan bağlılığından aldığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Türk milleti tarih boyunca hiçbir milletin ve toplumun egemenliği altında yaşamamış ve üzerinde yaşamış olduğu vatan topraklarını da kanı pahasına korumuştur. Güzel yaşamak bir bedel karşılığındadır. Her bir güzelliğin ve güzel yaşamanın bir bedeli vardır. Bu güzel vatan için de ecdadımız kanıyla ödemiştir.
     Güzelkaya, kendilerini ağırladığı için Belediye Başkanı Gedikliye teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Derviş Altuntaş
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Şehit ve gazi aileleri yemekte buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER