Şehit yakınları ve gazilere iftar verilecek

Şehit yakınları ve gazilere iftar verilecek -Erzurumdan üç şehit ailesi, Cumhurbaşkanı Gül ile iftarda bir araya gelecek


ERZURUM (A.A) - Şehitler ve Gaziler İşlemleri Şube Müdürü Ahmet Erdoğan, Erzurumdan 3 şehit ailesinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile iftarda bir araya geleceğini bildirdi.
     Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Gülün, Temmuz 2011 ile Mayıs 2012 tarihleri arasında şehit olan asker ve polis aileleri ve gazilerle 24 Temmuz salı günü Dolmabahçe Sarayı Hasbahçede iftar programında bir araya geleceğini söyledi.
     Ailelerin İstanbula gidiş dönüşlerinin valilikler tarafından karşılanacağını vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:
     İftara her şehidin öncelikli olarak anne, baba, eş olmak üzere üç yakını, bunların olmaması durumunda da kardeşi katılacak. Gaziler ise tek başına katılabilecek. Gaziler engel durumlarına göre, yanlarında bir refakatçi götürebilecek. Davetliler, Cumhurbaşkanlığı personeli tarafından Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanları VIP salonları ile Esenler Otogarında karşılanacak ve konaklayacakları yerlere götürülecek.
     Cumhurbaşkanı Gülün 58 aileden şehit ve gazi yakınıyla buluşacağını dile getiren Erdoğan, yemeğe Erzurumdan şehit Uzman Çavuş Onay Vurucu, şehit Binbaşı İsmail Cem Yakınlar ve şehit er Mesut Kazançın ailelerinin katılacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Şehit yakınları ve gazilere iftar verilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER