Şehitler Haftası

Şehitler Haftası -Büyükşehir Belediyesi, Şehitler Haftası dolayısıyla şehit aileleri için İstanbul gezisi düzenledi


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Şehitler Haftası kapsamında şehit ailelerine yönelik bir program düzenledi.
     Programda, 150 kişiden oluşan şehit aileleri İstanbula giderek Topkapı Panorama 1453 Müzesini gezdi ve Eyüp Sultan Camii ve Türbesini ziyaret etti.
     İlk durak olan Panorama Müzesinde Fatih Sultan Mehmetin İstanbulu fethedişinin yazılı ve görsel olarak sunulduğu, mehter takımı ve Osmanlı ses efektlerinin verildiği tarihi manzaraya misafirler ilgi gösterdi.
     Daha sonra Eyüp Sultan Camisine giderek Eyüp Sultan Türbesinde dua eden şehit aileleri Sakaryaya döndü.
     Programdan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluna ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.
    
     -Programlar sürecek-
    
     Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, programa ilgi gösteren şehit ailelerine teşekkür etti.
     Yüce, Şehitler Haftasını şehit ailelerimizle birlikte geçirdiklerini belirterek, Şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyoruz. Etkinliklerimize vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi, faaliyetlerimizin devamı için bizlere güç veriyor. Önümüzdeki günlerde de vatandaşlarımızı memnun edecek programlar düzenlemeye devam edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER