Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Hakkarideki saldırıda şehit olan Piyade Er Umut Bulutun cenazesi, Samsunda toprağa verildi -Cenaze törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç da katıldı


SAMSUN (A.A) - Hakkarinin Yüksekova ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan Piyade Er Umut Bulutun cenazesi, memleketi Samsunda toprağa verildi.
     Samsun Askeri Hastanesi morgundan alınan şehidin cenazesi, önce Canik ilçesi Gazi Osman Paşa Mahallesindeki baba evine, daha sonra da cenaze töreninin düzenlendiği Büyük Camiye getirildi.
     Burada şehidin eşi Özlem Bulut, 8 aylık bebeği Selçuk ile tabutun başına giderek, Ağlamayacağım, düşmanlarını sevindirmeyeceğim. Senin intikamını oğlun alacak aşkım. Senin gibi kahraman olacak dedi.
     Şehidin annesi Gülbahar Bulut ise Rahat uyu yavrum. Arkadaşların burada diyerek, şehidin tabutuna sarıldı.
     Törene katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, şehidin ailesine başsağlığı diledi.
     Bulutun cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.
     Törene şehidin ailesi ve yakınları ile AK Parti Samsun milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Mustafa Demir ve Tülay Bakır, CHP Samsun milletvekilleri İhsan Kalkavan ve Haluk Koç, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy,Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Camideki törenin ardından vatandaşlar, terör örgütünü protesto eden sloganlar atarak bir süre yürüdü.
    
     Muhabir: Fatma Kalay - Mehmet Kumcağız - Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal / İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER