Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan Piyade Er Serdar Küpeli, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı -Şehit babası Küpeli: Ağlamayın, bakın ben ağlıyor muyum. Güldürmeyin o


ADIYAMAN (A.A) - Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan Piyade Er Serdar Küpeli, memleketi Besni ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
     Küpeli için Besni Kesecik köyünde cenaze töreni düzenlendi. Şehidin kardeşi Tayfun Küpeli, törende ağabeyinin asker elbisesini giyerek asker selamı verdi.
     Şehit babası Mehmet Küpeli de ağlayanlara seslenerek, Ağlamayın, bakın ben ağlıyor muyum. Güldürmeyin o şerefsizleri dedi.
     Şehit Küpelinin özgeçmişinin okunmasının ardından Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü cenaze namazı kıldırdı. Şehit Küpeli, törenin ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
     Törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Şanlıurfa 20nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Adem Yılmaz
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER