Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Patlamada şehit olan eski Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülgerin oğlu Onbaşı Onur Fikret Dülger, Trabzonda son yolculuğuna uğurlandı -Cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayra


TRABZON (A.A) - Afyonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamada şehit olan eski Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülgerin oğlu Onbaşı Onur Fikret Dülger, Trabzonda son yolculuğuna uğurlandı.
     Afyonkarahisardaki askeri mühimmat deposunda 5 Eylülde yaşanan patlamada şehit olan Onbaşı Onur Fikret Dülgerin Türk bayrağına sarılan naaşı, 1. Nolu Beşirli Mahallesindeki evinden alınarak konvoy eşliğinde Akçaabat ilçesindeki Ak Camisine getirildi.
     Dülger için burada ikindi vakti tören düzenlendi. Törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, Şehit Onbaşı Dülgerin babası Zekai Fırat Dülger ve yakınları katıldı.
     Törende, önce şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Dülgerin naaşı, kılınan cenaze namazı sonrası Dürpınar Mahallesindeki şehir mezarlığına defnedildi.
     Çok sayıda vatandaşın da ellerindeki Türk bayrakları ile katıldığı törende, şehit Dülgerin yakınları ve bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.
    
     Muhabir: Burak Altunöz / Tuncay Bekar
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER