Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Hakkari-Çukurca karayolunda askeri birliğin geçişi sırasında mayın patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Hikmet Güler, toprağa verildi -Törene, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katıldı (Fot


MANİSA (A.A) - Hakkari-Çukurca karayolunda, askeri birliğin geçişi sırasında düzenlenen mayınterör saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Hikmet Güler, Demirci ilçesinde toprağa verildi.
     Şehit Güler için Köprübaşı ilçesine bağlı Borlu beldesinde düzenlenen törene, baba Muammer, anne Nadriye, şehit uzman çavuşun eşi Dilek Güler ile yakınları, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Törene katılan bazı kişilerin, üzerinde şehit Uzman Çavuş Hikmet Gülerin fotoğrafının bulunduğu Kalbimizdesin yazılı tişört giydiği görüldü. Bir grup ise PKK aleyhine slogan attı, İstiklal Marşı okudu.
     Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazında, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günayın yanında saf tutan baba Muammer Çiftçi, Hakkımı helal ediyorum dedi. Bakan Günay, şehit babası Muammer Çiftçiye sarılarak başsağlığı diledi.
     Cenaze namazından sonra askerlerin bir süre taşıdığı Hikmet Gülerin naaşı, Demirci ilçesine bağlı Yumuklar Köyünde toprağa verildi.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık - Mehmet Akif Sarıhan / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER