Semerkand Vakfından kermes

Semerkand Vakfından kermes


MUŞ (A.A) - Semerkand Vakfına bağlı Muş Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği kermes, yoğun ilgi gördü.
     Dernek Başkanı Erhan Güler ve üyeler tarafından organize edilen kermes, Muş Devlet Hastanesi Acil yolu karşısındaki bir binada gerçekleşti.
     Kermes açılışına Vali Ali Çınar, Baro Başkanı Avukat Zahit Söylemez, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, TÜMSİAD Muş Şube Başkanı Murat Meriç, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
     Kermesin açılışında konuşan Vali Çınar, yardımlaşma kültürünün önemini vurguladı ve kermeste toplanacak paraların hayırlı işlerde kullanılması gerektiğini belirtti.
     Çınar, şöyle konuştu:
     "İnşallah bu kermesten elde edilecek gelir, amaçlanan hedefler için harcanacaktır. Millet olarak yardımseverliğimizi her zaman geliştirmemiz gerekiyor. Yardımseverliğimiz zaman zaman böyle kermesler yoluyla sağlanabiliyor. Özellikle hanım kardeşlerimizin bu kermesi hazırlarken el emeği göz nuru döktüklerini biliyor ve görüyoruz. En başta onlara teşekkür etmek istiyorum. İyi ki hanım kardeşlerimizin bu fedakarlığı var. Yardıma muhtaç insanlarımızın, şükran duyguları da aynı doğrultuda artarak devam ediyor. Kermese katkı sunan herkese teşekkür ediyor, kermesin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."
     Vali Çınar ve beraberindekiler daha sonra kermesi gezdi.
     Kermes hafta sonuna kadar devam edecek.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Semerkand Vakfından kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER