Serinhisarda Kuran

Serinhisarda Kuran-ı Kerim ziyafeti


DENİZLİ (A.A) - Serinhisar Müftüsü Hacı Öz, pazar günü akşam Türkiyenin tanınmış imam hatiplerinin katılımıyla Kuran-ı Kerim ziyafeti sunulacağını söyledi.
     Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Serinhisar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Serinhisar Şubesi tarafından Serinhisarda ortaklaşa bir organizasyon düzenlediklerini belirtti.
     Türkiyenin tanınmış imam hatiplerinin katılımıyla pazar günü akşam Kuran-ı Kerim ziyafeti sunulacağını bildiren Öz, Kuran ziyafeti için geriye sayım başladı. Serinhisarda bir ilk olarak gerçekleştirilecek organizasyon için çalışmalar tamamlandı. Aralarında Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi Adem Kemaneci, Ankara Hacıbayram-ı Veli Camii İmam Hatibi Ahmet Karalı, İstanbul Süleymaniye Camii İmam Hatibi Ekrem Nalbant, İstanbul Fatih Camii İmam Hatibi Osman Şahin ile İstanbul Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Metenin yer alacağı dünyaca ünlü hafızlar kadrosu 12 Ağustos 2012 Pazar günü Serinhisarda olacaklar. Pınarcık Camisi olarak bilinen Hacı Tosun Ağa Camisinde 20.00de başlayacak organizasyonda iftar verilecek. Böyle bir kadroyu bir arada görmek ve onları halkımızla yan yana getirmek tek arzumuzdur. Bunu gerçekleştirmenin hazzını yaşıyoruz. Kalplerimizin ve gönüllerimizin şenleneceği Kuran ziyafetine tüm halkımızı davet ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER