Sevgiyle örülen atkılar çocukları saracak

Sevgiyle örülen atkılar çocukları saracak


ORDU (A.A) - Türkiye Yardım Sevenler Derneği Ünye Şubesi üyelerinin, Sevgi Atkıları Örün Projesi kapsamında ördüğü atkı ve bereler Çaybaşı Köklük Köyü İlkokulu öğrencilerine verilmek üzere Okul Müdürü İsmail Aydına teslim edildi.
     Türkiye Yardım Sevenler Derneği Ünye Şubesi Başkanı Gönül Güven, derneğin Türkiye çapında Sevgi Atkıları ve Bereleriyle Gençlerimizi Saralım sloganıyla bir kampanya başlattığını söyledi.
     Sevgi Atkıları Örün Projesi kapsamında ilçede daha önce Anadolu Lisesi Yurdu öğrencilerine atkı ve bereleri hediye ettiklerini belirten Güven, Şimdi de Köklük İlkokulu öğrencilerine ulaştırdık. Üyelerimiz ve gönüllülerimiz atkı ve bere yapmaya devam ediyor. Çocuklarımıza atkı ve bere hazırlayarak sevgilerimizle beraber bu hediyelerimizi gönderiyoruz. Bu soğuk kış günlerinde korunsunlar ve başkaları için karşılık beklemeden bir şey yapan insanların olduğunu bilsinler, onlar da büyüyünce ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırsınlar dedi.
     Köklük İlköğretim Okul Müdürü İsmail Aydın ise, köylerinde an itibari ile kar yağdığına işaret ederek, Bu sevgi atkıları öğrencilerimizi sımsıkı sarıp ısıtacak, onları çok sevindirecek. Gönüllü bayanlara hazırladıkları bu hediye için teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sevgiyle örülen atkılar çocukları saracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER