Seyhanda kaldırım işgalleri

Seyhanda kaldırım işgalleri -Belediye Başkanı Öztürk: Seyhanda kaldırım işgaline esnafımızın işbirliğiyle son veriyoruz


ADANA (A.A) - Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, kaldırım işgaline esnafla işbirliği için de son verdiklerini belirtti.
     Öztürk, yazılı açıklamada, çağdaş şehircilik uygulamalarında insanların yaşam kalitesinin yükseltilmesinin yerel yönetimlerin önceliği olduğunu belirtti.
     Oto galerici, hurdacı ve tamirci esnafın belediyenin de büyük katkılarıyla faaliyetlerini sürdürebilecekleri sitelerini oluşturduğunu anlatan Öztürk, şehir merkezindeki faaliyetlerini kurulan yeni sitelerde sürdüren esnafa bu hassasiyetleri için teşekkür etti.
     Bu anlamda mermerci, karocu, briketçi, oymacı, kaportacı gibi çeşitli meslek gruplarının da siteleşme faaliyetlerine tıpkı diğer meslek gruplarına olduğu gibi yardımcı olacaklarını belirten Öztürk, şunları kaydetti:
     Seyhanda kaldırım işgaline esnafımızın işbirliğiyle son veriyoruz. Bu esnaflarımızı site kurmak için faaliyete geçmeleri halinde belediyemizde kırmızı halıyla karşılayacağımıza söz veriyorum. Şehir merkezindeki kaldırım işgallerinin sona ermesi konusundaki tavizsiz tutumumuza ilk günkü kararlılığımızla devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Seyhanda kaldırım işgalleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER