Seyyah gençler, Erzurumu gezdi

Seyyah gençler, Erzurumu gezdi


ERZURUM (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi kapsamında Erzuruma gelen gençler, kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı Erzurum Gençlik Lideri Mustafa Kocaman, yaptığı yazılı açıklamada, maddi imkansızlıklardan dolayı seyahat edemeyen gençlerin seyahat yapmasına imkan tanımak amacıyla uygulanan proje kapsamında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolunun çeşitli ilerinden 8. dönem kız grubunda bulunan genç seyyahların Erzuruma geldiğini belirtti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezi çalışanları tarafından hazırlanan programlara katılan gençlerin Erzurumu tanıdığını, düzenlenen programda eğlendiğini ifade eden Kocaman, şunları kaydetti:
     Gençler, gençlik merkezi tiyatro oyuncularının yaptıkları skeçlerle, çeşitli illerden gelen gençlerin birbirinden özel yeteneklerini sergiledikleri oyunlar ve kendi illerine has yöresel oyunlarla doyasıya eğlendi. Genç seyyahlarımız gündüz Erzurumun tarihi, turistik yerlerini ve 2011 Kış Olimpiyatlarının yapıldığı tesisleri gezip, şehri tanıdı.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Seyyah gençler, Erzurumu gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER