SGK İl Müdürü Akpolat:

SGK İl Müdürü Akpolat: -Vatandaşların prim ödemelerini daha rahat ve ulaşılabilir şekilde gerçekleştirebilmeleri için kamu ve özel olmak üzere 24 bankayla protokol imzalanmıştır


ESKİŞEHİR (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Cahit Gürsel Akpolat, vatandaşların prim ödemelerini daha rahat ve ulaşılabilir şekilde gerçekleştirebilmeleri için kamu ve özel olmak üzere 24 bankayla protokol imzalandığını bildirdi.
     Akpolat, yaptığı yazılı açıklamada, SGKnın 1 Şubatta vezneleri kapattığını hatırlattı.
     Akpolat, şunları ifade etti:
     Vatandaşların prim ödemelerini daha rahat ve ulaşılabilir şekilde gerçekleştirebilmeleri için kamu ve özel olmak üzere 24 bankayla protokol imzalanmıştır. Yapılan protokol çerçevesinde prim ödemeleri, bankaların gişelerine ek olarak internet bankacılığı, otomatik ödeme talimatı ve ATMler aracılığıyla da gerçekleştirilebilmektedir. Bu ödeme kanallarına ek olarak, Kurumumuz internet sitesi olan www.sgk.gov.tr üzerinden kredi kartıyla ödeme imkanı da bulunmaktadır. Her ne kadar 24 farklı banka ile ödeme yapma imkanı bulunsa da prim ödeme yükümlülerimizin, işlemlerini özelikle bazı bankalarının gişelerine başvurarak son ödeme gününde yapmak istemeleri zaman zaman aksaklıklara sebep olmaktadır. Vatandaşlarımızın diğer bankaları ve alternatif tahsilat kanallarını kullanarak ödemelerini son güne bırakmadan gerçekleştirmeleri, bu tip sıkıntıların önüne geçilmesini sağlayacaktır.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber SGK İl Müdürü Akpolat: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER