Siirtte Gönül elçileri bilgilendirme toplantısı yapıldı

Siirtte Gönül elçileri bilgilendirme toplantısı yapıldı -Vali Aydın: "Yapılacak ziyaretlerle, ailelerimizin yaşamlarında farkındalıklar meydana gelerek, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma ruhu daha da güçlenecektir" (Fotoğr


SİİRT (A.A) - Siirtte sivil toplum örgütleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen "Gönül Elçileri" projesi konusunda bilgilendirildi.
     Siirt Polisevinde yapılan toplantıya, Vali Ahmet Aydın, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.
     Vali Ahmet Aydın, toplantıda, projenin ilk aşaması olan "Koruyucu Aile Hizmeti"ni desteklemek ve bunu toplumun tüm katmanlarına yaymak istediklerini belirtti.
     Özellikle sivil toplum kuruluşlarının herkesten çok dayanışma bilinci içinde, gönüllü olarak bu anlamlı projeye sahip çıkmaları ve destek vermeleri gerektiğini ifade eden Aydın, her derneğin ayda en az 10 aileyi ziyaret etmesini, ailelerin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarını da rapor halinde Valiliğe bildirmesini istedi.
     Vali Aydın, "Yapılacak ziyaretlerle, ailelerimizin yaşamlarında farkındalıklar meydana gelerek, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma ruhu daha da güçlenecektir" dedi.
     Sivil toplum örgütü temsilcileri de projeye destek vereceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Siirtte Gönül elçileri bilgilendirme toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER