Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir helikopterin görev uçuşu esnasında düşmesi sonucu şehit olan 17 asker için taziye mesajı yayımladı.
     Tunç, mesajında Siirtin Pervari ilçesi kırsalında askeri sevkıyat sırasında helikopterin düşmesi sonucu aralarında Bartın ili Ulus ilçesinden Astsubay Erkan Yalçının da aralarında bulunduğu 14ü jandarma özel harekat, 3ü de helikopter personeli olmak üzere 17 askerin şehit olmasının yürekleri derinden sarstığını belirtti.
     Tunç, mesajında şunları kaydetti:
     Ülkemizin ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden, terörle mücadelede büyük fedakarlıklar gösteren güvenlik güçlerimizin göreve giderken meydana gelen kazada şehit olmalarından duyduğumuz üzüntü büyüktür. Anadolunun değişik yerlerine düşen 17 ateşten biri de Bartın ilimize düşmüştür. Ulus ilçemiz nüfusuna kayıtlı Jandarma Astsubay Erkan Yalçının helikopter kazasında şehit olması Bartın ve Uluslular olarak bizleri derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum, milletimizin başı sağ olsun
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER