Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi -Edirne Belediye Başkanı Sedefçi: -Vatanı koruma görevini yerine getiren ve canlarını vatanı için hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz hiçbir zaman unutulmayacak ve hakları ödenemeyecektir


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, vatanı koruma görevini yerine getiren ve canlarını vatanı için hiç çekinmeden feda eden şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını ve haklarının ödenemeyeceğini belirtti.
     Sedefçi, Siirtte 17 askerin şehit olduğu helikopter kazası dolayısıyla yayımladığı mesajda şehit askerlere Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi.
     Sedefçi, şunları kaydetti:
     Türk Milletinin yüreğini yakan bu talihsiz kazada şehit düşen askerlerimize, Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığı ve ulusal bütünlüğümüz uğruna kahramanca görev yaparken şehit düşen kahraman yiğitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
     Vatanı koruma görevini yerine getiren ve canlarını vatanı için hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz hiçbir zaman unutulmayacak ve hakları ödenemeyecektir.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER