Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: Aziz vatanımızın savunmasını yapmak için canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz, Türk ulusunun her zaman yüreğinde yaşayacaktır


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, vatan savunmasını yapmak için canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerin, Türk ulusunun her zaman yüreğinde yaşayacağını bildirdi.
     Canlı, yaptığı yazılı açıklamada, Siirtin Pervari ilçesi kırsalında askeri sevkıyat sırasında helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen askerlerin acısını derinden yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Şehit olan evlatlarımızdan birinin hemşehrimiz olması ayrıca acımıza acı katmıştır. Canla ve başla teröre karşı mücadele eden Mehmetçiklerimiz, ülkemizin birlik ve beraberliğini koruyabilmek için canlarını ortaya koyarak şahadet mertebesine ulaşmış, isimlerini Türk milletinin gönlüne yazdırmışlardır. Aziz vatanımızın savunmasını yapmak için canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz, Türk ulusunun her zaman yüreğinde yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle elim kazada kaybettiğimiz aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, şehit ailelerine ve Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER