Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu:

Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu: -Özellikle gençlerimizi, kahvehane köşelerinden ve sokaklardan alıkoyduğu için sportif çalışmalara önem veriyoruz


SİİRT (A.A) - Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Özellikle gençlerimizi, kahvehane köşelerinden ve sokaklardan alıkoyduğu için sportif çalışmalara önem veriyoruz dedi.
     Polisgücüsporun yaptığı antrenmanı izleyen Ekizoğlu, burada yaptığı konuşmada, özellikle futbolda iddialı olduklarını belirtti.
     Vatandaşın huzur ve güvenini sağlarken, vatandaşları suç işlemeye iten nedenleri de araştırmak zorunda olduklarını kaydeden Ekizoğlu, şöyle konuştu:
     Özellikle gençlerimizi, kahvehane köşelerinden ve sokaklardan alıkoyduğu için sportif çalışmalara önem veriyoruz. Polisgücüspor olarak başta futbol olmak üzere bütün branşlarda amacımız, şampiyonluktan önce sporcu yetiştirmek ve centilmenliği ön planda tutan bir takım olarak sporun güzelliğini yaymaktır. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı ve kulüp yöneticilerini kutluyorum. Şampiyon olacağımız spor branşlarında da Siirti en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.
     Kulüp Başkanı Zekeriye Batkı da Ekizoğluna verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER