Siirt ESOBdan kan bağışı kampanyası

Siirt ESOBdan kan bağışı kampanyası


SİİRT (A.A) - Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Siirt Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğince (ESOB) kan bağışı kampanyası düzenlendi.
     Birliğe üye oda başkanları ile Kızılay Siirt Şube Başkanlığı Kan Merkezine giden Birlik Başkanı Rıfat Ayyıldız, kan bağışında bulundu.
     Ayyıldız, yaptığı açıklamada, tüm üyelerini kan bağışında bulunarak zor durumda olan insanlara yardımcı olmaya davet etti.
     Herkesin bir gün kana ihtiyaç duyabileceğini ifade eden Ayyıldız, Bir gün herkesin kana ihtiyaç duyabileceğini, bağışlanan bir ünite kanın bile bir hayatı kurtarabileceğini unutmayalım. Toplum olarak kan bağışı konusunda daha duyarlı olmamız gerekiyor. Biz de oda olarak toplumda kan bağışı bilincini oluşturmak için çaba harcıyoruz. Bu nedenle Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlediğimiz etkinliklerin arasına kan bağışı kampanyasını da koyduk. Ben ve oda başkanı arkadaşlarım burada kan bağışında bulunurken, tüm üyelerimizi de kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Üyelerimizin bu çağrıya uyacaklarına inanıyorum dedi.
     Bilim Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü Fahrettin Aktaçın da destek verdiği kan bağışı kampanyasının hafta sonuna kadar devam edeceği belirtildi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt ESOBdan kan bağışı kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER