Siirt Valisi Aydından karakollara bayram ziyareti

Siirt Valisi Aydından karakollara bayram ziyareti


SİİRT (A.A) - Siirt Valisi Ahmet Aydının Eruha bağlı 3 köydeki jandarma karakollarını ziyaret ederek, askerlerin bayramını kutladığı bildirildi.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Aydın, beraberinde 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ve İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli ile Eruhun Dağdüşü, Görendoruk ve Dikboğaz jandarma karakollarını ziyaret ederek, askerlerin bayramlarını kutladı.
     Askerlere kol saati hediye eden Vali Aydın, burada yaptığı konuşmada, Dün halkımızla valilikte yaptığımız bayramlaşmanın ardından bugün de, devletimizin birliğine, bütünlüğüne ve bin yıldan beri var olan kardeşliğimizin devamı için gece gündüz demeden, zor tabiat şartlarında görev yapan askerlerimizi ziyaret ederek, kendileriyle bayramlaşarak sohbet ettik. İl Valisi olarak, görevleri başında çalışan tüm güvenlik kuvvetlerimizin Kurban Bayramını kutluyor, kutsal vatan toprakları uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum dedi.
     Vali Aydın ve beraberindekiler, daha sonra karakolda görevli askerlerle bir süre sohbet etti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt Valisi Aydından karakollara bayram ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER