Siirtspor Basın Sözcüsü Tan:

Siirtspor Basın Sözcüsü Tan: Şansızlığımızı yenemiyoruz


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1 Grupta mücadele eden Siirtsporun Kulüp Basın Sözcüsü Sabri Tan, iyi oynamalarına rağmen şansızlıklarını yenemedikleri için istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.
     Tan, yaptığı açıklamada, kendi sahalarında karşılaştıkları Pazarspor maçında da özellikle ilk yarı çok güzel bir oyun ortaya koyduklarını, futbol sahalarında eşine az rastlanır bir pozisyondan yedikleri şansız bir golle mağlup olduklarını belirtti.
     Orta sahadan gelen topun rakip oyuncuya çarparak, kalelerine girdiğini ifade eden Tan, Bir takım ancak, bu kadar şansız bir gol yiyebilir. Bu takım olarak yaşadığımız şansızlıkların bir göstergesidir. Ayrıca bu maçta hakemin çaldıkları düdüklerden de memnun değiliz. Orta hakemin birçok kararı yanlıştı. Bir pozisyonda lehimize bir penaltı verebilecek iken vermedi. Oyuncumuza verdiği kırmızı kart da bize göre ağır bir karar oldu dedi.
     Tan, yeni teknik direktör Yaşar Ertenin hafta başından itibaren görevine başlayacağını ve yeni bir sayfa açmak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen/Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirtspor Basın Sözcüsü Tan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER