Silvan Kaymakamı Sezer, yerel gazetelerin yöneticileriyle

Silvan Kaymakamı Sezer, yerel gazetelerin yöneticileriyle buluştu


DİYARBAKIR (A.A) - Silvan Kaymakamı Yunus Sezer, ilçede yayın yapan yerel gazetelerin yöneticilerini makamında kabul etti.
     Kaymakam Sezer, kabulde yaptığı konuşmada, yerel basının önemine değindi. Objektif haberciliğin ilçede yapılması gereken hizmetlere ışık tuttuğunu kaydeden Sezer, şöyle dedi:
     Silvan genelinde yapılan çalışmaların yerel ve ulusal basında yayınlanması çok önemlidir. Bundan sonrada yapacağımız çalışmalarımızı basınla paylaşacağız. Silvan ilçemiz gelişiyor, her geçen gün daha da gelişmektedir. Bu gelişimde basının büyük önemi vardır. Yerel basının ayakta kalabilmesi için desteklenmeleri gerekir. Kısa zamanda Silvanda yeni yatırımların startı verilecek. Silvana yeni kazanımlar olacaktır. Hep el birliğiyle Silvanın gelişmesinde pay sahibi olalım. Yerel basının var olan sorunlarıyla en kısa zamanda ilgilenip, çözüm yolunda adımlar atacağız.
     Malabadi Gazetesi yöneticisi İhsan Yılmaz da yerel basının okuyucuların desteği ile aldığı ilanlar sayesinde ayakta kalabildiğini belirterek, Kaymakam Sezere yerel basına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: İbrahim Halil Yılmaz / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Silvan Kaymakamı Sezer, yerel gazetelerin yöneticileriyle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER