Sınır ötesine ilaç yardımı

Sınır ötesine ilaç yardımı -Sivas Belediyesince, Suriyedeki ihtiyaç sahiplerine gönderilen ilaç kolileri Şanlıurfaya ulaştı


ŞANLIURFA (A.A) - Sivas Belediyesince, Suriyedeki ihtiyaç sahiplerine gönderilen ilaç kolileri Şanlıurfaya ulaştı.
     Şanlıurfada 60 Sivil Toplum Kuruluşunun bir araya gelmesiyle oluşturulan platform, Suriyede savaş nedeniyle mağdur olan insanlara yardım göndermeye devam ediyor.
     Platformun kentte ve ilçelerde kurduğu stantlar aracılığıyla topladığı yardımlara bugün Sivastan da destek geldi. Sivas Belediyesince, Suriyede ihtiyaç duyan vatandaşlara gönderilmek üzere platforma ulaştırılan ilaç kolileri, kargodan alınarak platformun Paşabağı Mahallesindeki ambarına götürüldü.
     Yardım malzemeleri, birkaç gün içerisinde Suriyeye gönderilecek.
    
     -Örnek olsun-
    
     Platform Başkanı Osman Gerem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivas Belediyesine gönderdikleri yardımlardan dolayı teşekkür etti.
     İlaçların maddi değerinin yaklaşık 30 bin TL olduğunu belirten Gerem, Benzer davranışın diğer illerimize de örnek olmasını istiyoruz. Hayırseverlerimizden en acil ihtiyaç malzemesi durumundaki un, battaniye ve çocuk mamasının da karşılanması noktasında yardım bekliyoruz dedi.
     Belediye Meclis Üyesi Adil Saraç da söz konusu ilaç yardımının Suriyeye gönderilecek ilk tırla ulaştırılacağını söyledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Sınır ötesine ilaç yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER