Şırnak Belediye Başkan Vekili Ayan:

Şırnak Belediye Başkan Vekili Ayan: Milletvekilleri ve zengin aile çocukları bu bölgede askerlik yapmadığı sürece bu kan durmaz


ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Belediye Başkan Vekili Kasım Ayan, Milletvekilleri ve zengin aile çocukları bu bölgede askerlik yapmadığı sürece bu kan durmaz dedi.
     Ayan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mecliste grubu bulunan tüm partilerin milletvekillerinin çocuklarının bölgede askerlik yapması gerektiğini savundu.
     Ölen çocukların hep fakir aile çocukları olduğunu ileri süren Ayan, Milletvekilleri ve zengin aile çocukları bu bölgede askerlik yapmadığı sürece bu kan durmaz. Eğer herkes bu kanın durmasını istiyorsa toplumun her kesiminin çocukları burada askerlik yapmalıdır. Genellikle fakir fukaranın çocuğu burada askerlik yapıyor. Ölen fakir, kalan fakir, mağdur olan fakir. BDP, MHP, CHP ve AK Partili milletvekillerin çocukları gelip burada askerlik yapmalıdır. Milletvekillerinin çocukları yurt dışında okuyorken, bizim çocuklarımız bu dağlarda ölüyorlar. Bu hak mıdır- dedi.
    
     Muhabir: Cafer Balık / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Şırnak Belediye Başkan Vekili Ayan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER