Şirvanda Endüstri Meslek Lisesi kurulması için

Şirvanda Endüstri Meslek Lisesi kurulması için protokol


SİİRT (A.A) - Şirvanda Endüstri Meslek Lisesi kurulması için protokol imzalandı.
     Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Şirvanda faaliyet gösteren Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret Ananoim Şirketince ilçede yaptırılacak 16 derslikli lise için, 3 milyon liralık protokol, Vali Ahmet Aydın ve Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş adına Ali Coşkun Duyak tarafından imzalandı.
     Vali Aydın, Park Elektrik A.Ş tarafından ilk etapta 3 milyon liralık eğitim desteği ile ilçeye 16 derslikli Endüstri Meslek Lisesi kurulmasının bölgede gelişen enerji sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli ara eleman ihtiyacının karşılanmasına büyük katkı sunacağını söyledi.
     Siirtin son yıllarda eğitim alanında büyük başarılara imza attığını ifade eden Aydın, Bu önemli eğitim yatırımının diğer hayırsever işadamlarına da örnek olmasını temenni ediyorum. Park Elektrik A.Şnin eğitime gösterdikleri duyarlılıklarından ve desteklerinden dolayı, Ciner Grubu Yönetim Kurulu Başkanı sayın Turgay Ciner in şahsında emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
     Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Enerji ve Madencilik Başkan Yardımcısı Duyak ise, Park Elektrik A.Ş olarak eğitime destek kapsamında, bir çok yatırım hayata geçirdiklerini belirterek, bunun en güzel örneklerinden birinin de Şirvan ilçesine yapılacak olan lisenin olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Şirvanda Endüstri Meslek Lisesi kurulması için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER