Şişli Belediye Başkanı Sarıgül:

Şişli Belediye Başkanı Sarıgül: -Demokrasilerde seçimle göreve gelenlerin, seçimle görevlerinden ayrılmasını arzu ediyorum


MUĞLA (A.A) - Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Demokrasilerde seçimle göreve gelenlerin, seçimle görevlerinden ayrılmasını arzu ediyorum dedi.
     Sarıgül, Bodrum Çarşı Mahallesinde DSP eski Giresun Milletvekili Hasan Akgünün sahibi olduğu işyerinin açılışına katıldı.
     Sarıgül, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bir süre önce Bodrumda belediyeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonun bir an önce özgürlüğe kavuşmasını arzu ettiğini söyledi.
     Sarıgül, Demokrasilerde seçimle göreve gelenlerin, seçimle görevlerinden ayrılmasını arzu ediyorum. Herhangi bir iddia varsa, o iddialar savcılarımız, hakimlerimiz tarafından araştırılmalı. Kesin ve somut bir şeyler varsa insanlar cezaevine gönderilmeli dedi.
     Bir iddia ile insanların cevaevine gönderilmesinin, hukuka olan sevgi ve itimatta kısmen azalma yaratacağını savunan Sarıgül, Herkesin hukuka saygı göstermesi lazım. Ben Kocadonun bir an önce göreve dönmesini arzu ediyorum diye konuştu.
     Açılışa Hasan Akgün ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Şişli Belediye Başkanı Sarıgül: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER