Sivasa yeni atanan öğretmenler, yemekli toplantıda

Sivasa yeni atanan öğretmenler, yemekli toplantıda bir araya geldi


SİVAS (A.A) - Sivasa yeni atanan öğretmenler, yemekli toplantıda bir araya geldi.
     Sivas Eğitimciler Derneğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Paşabahçe Mesire Alanındaki Kütük Evde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Vefa Kaya, öğretmenliğin kutsallığına değindi. Kaya, öğretmenliğin fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu vurguladı.
     Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da her zaman öğretmenlerin yanında olacaklarını belirterek, birlikteliklerinin Sivasın başarısı için olduğunu ifade etti.
     Sivas Eğitimciler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Erdal Köksal ise Sivasın eğitim ordusuna yeni katılan genç ve dinamik öğretmenlerin sevinçlerine ortak olduklarını belirtti.
     Öğretmenlerin enerjisinden ve idealizminden hız alarak daha da güçleneceklerini ifade eden Köksal, şunları kaydetti:
     Öğretmenlerimiz Sivasın dört bir tarafında eğitim meşalesini gururla dalgalandırırken, Sivas Eğitimciler Derneği olarak biz her zaman onların yanındayız. Biz Sivas Eğitimciler Derneği olarak, her yerde, her zaman ve herkes için eğitim misyonunu kendimize hedef edindik. Bu ideale ancak adanmış eğitimcilerle ulaşabiliriz. Mesleğin baharındaki öğretmen arkadaşlarımızla özellikle bir araya gelmek istedik. Öğretmenlerimize görev yerlerinde başarılar dileriz.
     Toplantı, Sivas Eğitimciler Derneğince öğretmenlere günün anısına katılımcılara hediyeler verilmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasa yeni atanan öğretmenler, yemekli toplantıda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER