Sivasta güller açtı

Sivasta güller açtı


SİVAS (A.A) - Sivas geneline dikilen 300 bin gülün açması, güzel görüntüler oluşturdu.
     Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün il genelinde üç yıldır planlı ve programlı olarak yaptığı çiçeklendirme çalışmaları kapsamında parklar, yol kenarları, kent meydanı, mezarlıklar ve türbelere güller dikildi. Gül fidelerinin açmasıyla Sivas adeta gül bahçesine döndü.
     Sabahları parklara yürüyüş ve spor yapmaya gelen vatandaşların, gül kokuları eşliğinde spor yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kentin gelişmesinde ve modern bir şehir olması için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirtti.
     3 yılda 300 bin gül fidanını toprakla buluşturduklarını bildiren Ürgüp, gül fidanı dikimlerinin bu yıl da devam edeceğini vurguladı.
     Ürgüp, alt yapının yanı sıra üst yapıya da önem verdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Şehrimizde estetiğe, sosyal ve kültürel çalışmalara ağırlık veriyoruz. Park ve bahçelerimiz her zaman bakımlı olduğu gibi güvenlik görevlilerimizin duyarlılığı sayesinde de son derece güvenli. Hanımlar, aileler sabah akşam yürüyüş ve spor yapmak, temiz hava almak için parklarımıza akın ediyor. Parklarımızda hem gül kokularıyla temiz hava soluyorlar hem de rengarenk güllerin insanı dinlendiren, huzur veren görüntüsünü izliyorlar.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivasta güller açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER