Sivasta trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

Sivasta trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı (Görüntülü)


SİVAS (A.A) - Sivasta meydana gelen trafik kazalarından bazıları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.
     İl Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı 12 trafik kazasına ilişkin görüntüleri basınla paylaştı.
     Görüntülerde, Atatürk Caddesi PTT Müdürlüğü yanında bir otomobilin park halindeki taksiye çarpması, Halifelik Kavşağında otomobille motosikletin çarpışması yer alıyor. Kılavuz Mahallesi Çevre Yolu Kavşağında tırla traktörün, yine aynı kavşakta otomobille minibüsün çarpışması da görüntülere yansıyor.
     İstasyon Caddesinde yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan kişiye otomobilin çarpmasının yer aldığı görüntülerde, Otogar Köprüsünde yol çalışmasının devam ettiği alanda iki otomobilin çarpışması da görülüyor.
     Görüntülerde ayrıca, Terminal Kavşağı ve İstasyon Caddesinde otomobillerin çarpışması, Atatürk Caddesi 4 Yol Kavşağında ışıklarda yavaşlayan otomobile arkadan gelen otomobilin çarpması da yer alıyor.
     Toptancılar Kavşağında otomobille panelvan tipi aracın çarpışması ile Yenimahalle Kavşağında kontrolden çıkan bir otomobilin refüjü aşıp karşı şeride geçerek otomobille çarpışması da MOBESE kameralarınca kaydedilen görüntüler arasında bulunuyor.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivasta trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER