Sivastaki hırsızlık

Sivastaki hırsızlık -Suşehri ilçesinde dün çok sayıda iş yeri ile 3 okulda meydana gelen hırsızlık olayı aydınlatıldı -3 kişi gözaltına alındı


SİVAS (A.A) - Suşehri ilçesinde dün çok sayıda iş yeri ile 3 okulda meydana gelen hırsızlık olayı aydınlatıldı, 3 kişi gözaltına alındı.
     Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçede dün yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sivas Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.
     Çalışmalar neticesinde, B.K, Ü.D. ve N.D. gözaltına alındı. Şüphelilerin, sorgularında, Sivasta 10 ev, Suşehri ilçesinde 3 resmi daire ve 16 iş yeri, Şarkışla ilçesinde 2 okul ve 1 iş yeri ile Zara ilçesinde 3, Tokatta da 5 okulda hırsızlık yaptıklarını söyledikleri öğrenildi.
     Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, çeşitli markalarda çok sayıda sigara, bozuk para, 2 fotoğraf makinesi, 5 şarap, semaver; kiraladıkları araçta yapılan aramada ise 2 kar maskesi, 2 çift eldiven ile kapı açmakta kullanıldığı değerlendirilen 2şer adet levye ve tornavida ele geçirildi.
     Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratcı da yaptığı açıklamada, olayın üzerinden 12 saat geçmeden hırsızlık olayını, ilçedeki iş yerleri ve kamu kurumlarında bulunan kameraları inceleyerek çözdüklerini belirtti.
     Suşehri ilçesinde dün 20 iş yeri ile 3 okuldan para ve çok sayıda sigara çalınmış, okullardaki soygun, güvenlik kamerasına yansımıştı.
    
     Muhabir: Faruk Kara - Seyit Ahmet Eksik / Önder Felek
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Sivastaki hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER