Sivas İl Özel İdaresinde adaylığı sona

Sivas İl Özel İdaresinde adaylığı sona eren memurlar için tören düzenlendi


SİVAS (A.A) - Sivas İl Özel İdaresinde 1 yıllık adaylık sürecini tamamlayan memurlar, yemin ederek asalet aldı.
     Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, aday memurların asalet almaları için tören düzenlendi. Törende konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, memurların bir yıllık çalışmalarının ardından bilgi ve birikimleriyle asalet almaya hak kazandıklarını bildirdi. Bu töreninin memurların hayatlarında farklı bir heyecan yarattığını ifade eden Ayhan, aday memurlardan kurum kültürü ve adaletine inanmalarını istedi.
     Memurların çalıştıkları kurumlarda özverili bir performans göstermesi gerektiğini kaydeden Ayhan, Özellikle kurumsal ehliyetinizi güçlü tutmanızı istiyorum. Çalıştığınız kurumda ailenizden daha çok mesai arkadaşlarınızla birlikte olacaksınız. Kuruma inanmanız ve değişime ayak uydurmanız, başarınızı daha çok artıracaktır ifadelerini kullandı.
     İl Özel İdaresinin herkese eşit mesafede olduğunu belirten Ayhan, yeni memurlardan en iyi şekilde hizmet etmelerini istedi. Ayhan şunları kaydetti:
     İdaremizce 2012 yılı programında kurumumuzdan kaynaklanmayan problemlerin dışında tüm işlerimiz yüzde 90 başarıyla tamamlandı. Bu işlerin başarılı olmasında birim müdürlerimiz ve tecrübeli teknik personellerimizin yanı sıra sizlerin de katkısı büyüktür. Bu güçle 2013 programını yüzde 50 artırmış bulunuyoruz. İnşallah personellerimizin azim ve kararlılığıyla daha güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.
     Özel İdare Meclis Salonunda gerçekleşen törende, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Alparslan Ceyhan ve Mevlüt Soysal ile birim müdürleri de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivas İl Özel İdaresinde adaylığı sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER