Sivas Sevgi Evleri Açılış Töreni

Sivas Sevgi Evleri Açılış Töreni -Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: "Çocuklarımız hayatın içinde yaşasın, aileleriyle beraber olsun istedik. Çocuğun en güvenli olduğu yer, en iyi yetiştirileceği yer, annesi ve babasının yanıdı


SİVAS (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Çocuklarımız hayatın içinde yaşasın, aileleriyle beraber olsun istedik. Çocuğun en güvenli olduğu yer, en iyi yetiştirileceği yer, annesi ve babasının yanıdır. 48 bin çocuğumuza mali destek yaparak ailelerinin yanına gönderdik" dedi.
     Şahin, Sivas Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Hizmet Binasının açılış töreninde, millete hizmetkar olmak ve milletin duasını almak için çalıştıklarını söyledi.
     Hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Şahin, 10 yıldır önce fiziksel şartları iyileştirmeye çalıştıklarını ifade ederek, Türkiyede sevgi evlerinin 3 bin çocuğun sevgi ve muhabbet içinde yetiştiği ortamlar olduğunu dile getirdi.
     Bunu yeterli bulmadıklarını belirten Şahin, "Çocuklarımız hayatın içinde yaşasın, aileleriyle beraber olsun istedik. Çocuğun en güvenli olduğu yer, en iyi yetiştirileceği yer, annesi ve babasının yanıdır. 48 bin çocuğumuza mali destek yaparak ailelerinin yanına gönderdik" diye konuştuk.
     Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise hizmet kervanının yola devam edeceğini söyledi. Hizmette sınır olmadığını vurgulayan Yılmaz, Allahtan bu millete hizmet edenin yüzünü iki cihanda ak etmesini diledi.
     Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de hizmet binasını yapanlara teşekkür etti. Partisinin Türk siyasetinde sorumlu bir anlayışıyla yer aldığını, milletin gözünde büyük itibar kazandığını ifade eden Destici, aynı şekilde siyaset yapmaya devam edeceklerini söyledi.
     Doğru kimden gelirse gelsin milletin menfaati doğrultusunda karar verdiklerine işaret eden Destici, BBPli belediyelerin büyük hizmetler yaptığını, Türkiyede muhalefet belediyelerinin iş yapamayacağı kanaatini yerle bir ettiklerini dile getirdi.
     Konuşmaların ardından Şahin, Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Destici ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, hizmet binasının açılış kurdelesini kesti.
     Şahin, Yılmaz ve Yıldırım, hizmet binası bahçesindeki bir çadırda açılan ve sevgi evlerinde kalan 13-17 yaş arasındaki çocukların çalışmalarından oluşan el sanatları sergisini gezdi.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivas Sevgi Evleri Açılış Töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER