Sivassporda kamp çalışmaları

Sivassporda kamp çalışmaları -Kırmızı-beyazlı ekip hazırlık maçında PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu 4-2 yendi


ANTALYA (A.A) - Devre arası kamp çalışmaları için Antalyada bulunan Sivasspor, hazırlık maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu 4-2 yendi.
     Spor Toto Süper Ligde devre arasına 22 puanla 10. sırada giren Sivasspor, bugünkü çalışmalarını hazırlık maçı oynayarak tamamladı.
     Teknik direktör Rıza Çalımbayın da izlediği maçta kırmızı-beyazlılar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Belekte Papilion sahasında karşılaştı.
     Müsabakanın ilk yarısında 36. dakikada Atıfın golüyle 1-0 öne geçen Sivasspor, 45. dakikada Eneramonun golüyle ilk yarıyı 2-0 galip kapattı.
     İkinci yarıya hızlı başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesporda Serdar 49. dakikada attığı golle farkı 1e düşürdü: 2-1
     Sivasspor, 55. dakikada Erman ile skoru 3-1e getirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 82. dakikada Ömerin attığı golle durumu 3-2 yaptı.
     İlk yarının skorunu belirleyen Eneramo, 86. dakikada da attığı golle maçın da skorunu belirlemiş oldu ve karşılaşma 4-2 Sivassporun üstünlüğüyle sonuçlandı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan / Hatice Özdemir / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Sivassporda kamp çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER