Sivassporun Çalımbay ile Fenerbahçe karnesi

Sivassporun Çalımbay ile Fenerbahçe karnesi -Yiğidolar, Rıza Çalımbay yönetiminde Fenerbahçe ile 2si kupada, 5i ligde olmak üzere 7 kez karşılaştı -Bu 7 maçta sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşayan Çalımbayın ekibi, sahadan 2 defa


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Sivasspor, sarı-lacivertli ekibe karşı teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı 7 resmi maçta 1 kez galibiyet sevinci yaşadı.
     Sivasspor, 2010-2011 sezonunun 10. haftasından bu yana teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Fenerbahçe ile 2si Türkiye Kupasında, 5i ise ligde olmak üzere 7 maça çıktı. Fenerbahçe ile ligde yaptığı 5 maçın 1inden galibiyetle, 1inden ise beraberlikle ayrılan Çalımbayın ekibi, sarı-lacivertlilere 3 maçta ise yenildi.
     Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupasında ise bu sezon (A) Grubunda 2 kez karşılaşan Yiğidolar, bu maçların 1inden mağlubiyetle, 1inden ise beraberlikle ayrıldı.
    
     -Fenerbahçe ile bu sezonki 4. randevusu-
    
     Sarı-lacivertli ekiple bu sezon 2si kupada, 1. ligde olmak üzere 3 kez karşılaşan Çalımbayın ekibi, yarınki lig maçıyla rakibine karşı bu sezonki 4. randevusuna çıkacak.
     Bu sezon Fenerbahçe ile Sivasta oynadığı lig ve kupa maçlarından 0-0lık skorlarla ayrılan Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, İstanbuldaki kupa maçında ise rakibine 2-0 yenildi.
     Kupada grup lideri Fenerbahçenin ardından yarı final biletini alan ikinci takım olan Sivasspor, Çalımbay döneminde Fenerbahçeye karşı tek galibiyetini geçen sezonun ilk yarısında Sivasta 2-0lık skorla almıştı. Çalımbaylı Sivasspor, Fenerbahçe ile yaptığı 7 maçta rakip fileleri 7 kez havalandırdı, kalesinde ise 11 gole engel olamadı.
     Sivassporun, Çalımbay döneminde Fenerbahçe ile lig ve kupada yaptığı 7 maçta aldığı skorlar şöyle:
    
     Sezon Maç Skor
     ----------------------------------------------------
     2010-2011 Fenerbahçe-Sivasspor 1-0 (lig)
     Sivasspor-Fenerbahçe 3-4 (lig)
     2011-2012 Sivasspor-Fenerbahçe 2-0 (lig)
     Fenerbahçe-Sivasspor 4-2 (lig)
     2012-2013 Sivasspor-Fenerbahçe 0-0 (lig)
     Fenerbahçe-Sivasspor 2-0 (kupa)
     Sivasspor-Fenerbahçe 0-0 (kupa)
    
     Muhabir: Ahmet Ekici
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Sivassporun Çalımbay ile Fenerbahçe karnesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER